Планова евакуація
Сьогодні у 2 відділенні нашого Центру було проведено планову евакуацію учнів. Дякуємо учням і педагогічному колективу за організовано проведений захід
Сьогодні у 2 відділенні нашого Центру було проведено планову евакуацію учнів. Дякуємо учням і педагогічному колективу за організовано проведений захід
Протягом чотирьох місяців учні нашого Центру брали участь у проекті «Підвищення обізнаності молоді Харківської області, щодо безпечної міграції та працевлаштування». Понад 200 учнів пройшли інтерактивний квест з безпечного працевлаштування та протидії торгівлі людьми. Навчальний онлайн-квест з безпечного працевлаштування насамперед спрямований на розвиток критичного мислення у реальних життєвих ситуаціях. У ході квесту учасники навчались розпізнавати ризиковані […]
У «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» учні Центру під керівництвом художніх керівників підготували та провели концерт привітання до Нового року та Різдва Христового «Вечори на хуторі біля Диканьки».
За даними ВООЗ, щороку півмільйона людей у світі помирають внаслідок серцево-судинних хвороб, які розвинулися через надмірне споживання трансжирів. За прогнозами ВООЗ, протягом наступних 25 років можна врятувати понад 17 млн життів і запобігти збільшенню кількості серцевих нападів удвічі, якщо вилучити штучно вироблені трансжири з продуктів харчування. Маргарини та кулінарні жири промислового виробництва почали застосовуватися в […]
У «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» бібліотекар 2 відділення Марухненко А.І. разом з учнями гр. №25 та гр. №11 провела літературно-музичний вечір «Стояла я і слухала весну…» присвячений 150 річчю з дня народження Лесі Українки.
У «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» пройшли перевірочні роботи за l семестр з професії «Кухар» та «Кухар. Кондитер». Учні показали достатній та високий рівень знать, вмінь і навичок. При виконанні робіт учні дотримувались технологічних вимог, проявили творчість, індивідуальність та естетичний смак.
«Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» інформує:
У «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбулася педагогічна рада. Порядок денний: Про підсумки вступної компанії 2021 року. Завдання педагогічного колективу по організації профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл 2021 – 2022 н.р. і забезпечення виконання визначених обсягів на підготовку кваліфікованих робітників. Доп.: заступник директора з НВихР – Коровкіна Л.С. Про застосування […]
У «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» з 22 листопада проходив Всеукраїнський тиждень професійно-технічної освіти. 22 листопада відбулося урочисте святкове відкриття. 22 листопада – майстер-клас з прикрашання кондитерських виробів від майстра виробничого навчання Пікалової Г.О. 23 листопада – презентація професії «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів» під керівництвом майстрів виробничого навчання […]
В рамках Всеукраїнського тижня професійно-технічної освіти у нас проведено ще один надзвичайно красивий та пізнавальний майстер-клас з сервіруванням столу від майстра виробничого навчання Ямбих Ю.А. Бо, правильне сервірування столу – це прояв поваги до гостей. Відео дивись у нашому Інстаграм за посиланням: https://www.instagram.com/tv/CWvrutAFW6t/?utm_source=ig_web_copy_link