Міжнародна співпраця

Мета:

  • вивчення досвіду підготовки з професій «Кухар», «Кухар. Кондитер», «Офіціант. Бармен», «Агент з організації туризму», «Організатор туристичної діяльності»;
  • інформаційний обмін новітніми педагогічними технологіями;
  • стажування за кордоном;
  • співпраця з радою міжнародних експертів;
  • проходження обмінної виробничої практики.

 Партнери:

Центр веде активну міжнародну роботу, зокрема співпрацює з навчальними закладами Польщі, Чехії, Словаччини, Білорусі, Німеччини.

Форми співпраці:

Форми співпраці є різноманітними: проводяться спільні майстер-класи, семінари, уроки виробничої діяльності за професійним спрямуванням «Ресторанна справа», «Туризм», «Банківська справа» та ін.; здійснюється обмін делегаціями.

План заходів по розвитку міжнародних зв’язків на 2018-2020 рік

  1. Поновити дружні зв’язки з гастрономічною школою м. Бідгощ Республіки Польші.
  2. Провести організаційно-методичні заходи по участі в міжнародному проекті «Людина і світ» Німеччина.
  3. Провести науково-практичну конференцію на тему «Дуальна система професійного навчання. З досвіду професійних закладів Німеччини, Чехії і Словеччини».
  4. Завершення створення картотеки методичних матеріалів по вивченню зарубіжного досвіду професійного навчання молоді за короткостроковими програмами.

У рамках робочого візиту в Україну наш навчальний заклад відвідали представники Європейського фонду освіти Арієн Дей, головний спеціаліст з систем кваліфікацій та Відмантас Тутліс, міжнародний експерт з питань змісту та якості освіти.

Гості взяли участь у відкритті пано у вестибюлі нашого центру, відвідали майстерні різних спеціальностей. Також вони поспілкувалися із учнями, обговоривши усі актуальні для учнівської молоді питання.