Навчально-матеріальна база

Аналіз виконання заходів по зміцненню матеріально – технічної бази виробничого навчання

за 2015/2016 навчального року

Продовжено роботу по оформленню кабінету №16

    

В банкетну залу придбано сучасні столи, стільці, посуд, пошито нові скатертини

   

Завершено у відповідності до існуючих стандартів обладнання майстерні з професії «Перукар».

Проведені ремонтні роботи у майстерні «Агент з організації туризму. Адміністратор» та в лабораторії  кондитерів.

   

Завершена робота по розвитку навчально-матеріальної бази та підготовки навчального закладу до нового навчального року:

  • проведено євро ремонт методичного кабінету;

метод4   метод3

метод2   метод1

  • змінили свій інтер’єр завдяки ремонтним роботам:

 Майстерня з професії “Касир ( в банку)”

касир1
   касир4

Кабінет “Охорона праці”

охр пр

  • у червні місяці читальна зала поповнилася сучасними меблями

Центр має 100% забезпечення кабінетами з предметів загально-професійної та професійно-теоретичної підготовки, виробничими майстернями, лабораторіями:

  • кабінетів — 14;
  • виробничих майстерень — 6;
  • лабораторій — 2.

 

Кабінет «Інформаційні технології»

Майстерня продавців продовольчих товарів

На 1.01.2017  рік такі кабінети як:

  • «Інформаційні технології»;
  • «Організація обслуговування в барах і ресторанах»;
  • «Організація туристичної діяльності»

та майстерні:

  • перукарів;
  • продавців продовольчих товарів;
  • офіціантів-барменів;
  • касирів (в банку)

підтвердили статус: «Кабінет-майстерня високої культури та повного комплексно-методичного забезпечення».
Творчий підхід в роботі проявили завідувачі кабінетами, майстернями:

  • Лисак О.І.
  • Ракленко І.М.
  • Зелінська З.П.
  • Карпенко Р.В.
  • Хайдарова Ж.П.
  • Гладух Н.В.

Майстерня агентів по организації туризма

   

За підсумками обласного огляду на кращий кабінет професійно-теоретичної підготовки кабінет з предмету «Організація туристичної діяльності» став переможцем.

На 1 квартал 2017 року заплановано:

  • продовжити переобладнання кабінету з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів»;
  • роботи по поточному ремонту;
  • продовжити роботу по заміні на пластикові 6 вікон та 2 дверей;
  • придбання комп’ютерної техніки в кабінети № 2, № 9, № 13.

Передбачається значний обсяг робіт по благоустрою території, ремонту покрівлі, системи відводу води з покрівлі. Розбито та засаджено розами 4 нові квітники.

В майстернях та лабораторіях учні забезпечені необхідним обладнанням, інвентарем та інструментами. Зроблено капітальний ремонт в кабінетах:

  • «Технологія приготування їжі з основами товарознавства».
  • «Основи галузевої економіки і підприємництва».

Здійснені заходи по організаційному забезпеченню навчально-виробничого процесу:

  • Замовлено бланки залікових книжок, щоденників обліку виробничого навчання.
  • Завершена робота по пошиву учням спеціальної професійної форми.