Навчально-виробнича робота

Творчі роботи учнів

Напрямки професійної підготовки:

Громадське харчування:
•    «Кухар»
•    «Кухар. Кондитер»
•    «Офіціант. Бармен»
Торговельно-комерційна діяльність:
•    «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів»
•    «Касир (в банку)»:
Сфера послуг :
•    «Перукар (Перукар-модельєр)»
•    «Агент з організації туризму. Адміністратор»
Виробництво художніх та ювелірних виробів :
•    «Художник розмалювання по дереву»
Комунального господарства(ІІ. Відділення):

  •  «Газоелектрозварник»
  •  «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування. Електрозварник ручного зварювання.
  • «Монтажник систем вентиляції, кондиціювання повітря, пневмотранспорту й аспірації. Електрозварник ручного зварювання.
  •  «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Рихтувальник кузовів»

Виробниче навчання проводиться під керівництвом досвідчених майстрів у навчальних майстернях.

Майстерня агентів з організації туризму  Майстерня продавців продовольчих товарів
Майстерня перукарів Лабораторія кухарів

Лабораторія барменів

Банкетна зала

Монтажник систем вентиляції, кондиціювання повітря, пневмотранспорту й аспірації (лабораторія та майстерні

Майстерні (зварювання, механічна, сантехнічна

Виробнича практика організовується на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, сфери послуг, у банківських установах, тощо. Їх кількість складає близько 60.

Підприємства, на яких створені всі необхідні умови проходження виробничої практики-багаторічні партнери:

Кафе «Нью-Хата» Ресторан «Якіторія»
Ресторан «Посторонім «В» Ресторан «Patet Housе»
Кафе «Шансон» Супермаркет «Десятка»
Кафе «Містерія» Ресторан «Подворье»
Ресторан «Мілена» Супермаркет «Дигма»
Приватбанк Укрпромбанк

Виставка художньо-декоративної творчості, презентації професій, конкурси професійної майстерності – визначають високий рівень навчально-виробничої роботи.

Всі учні забезпечені робочими місцями для виконання робочої програми навчання.