Проведення відкритого вступного інструктажу виробничого навчання Пікалової А.О.
10 лютого 2017 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» майстром виробничого навчання Пікаловою Анною Олександрівною був проведений відкритий вступний інструктаж виробничого навчання у групі № 3 з професії «Кухар. Кондитер» на тему: «Приготування страв і гарнірів із смажених овочів: оладки з кабачків, деруни з сметаною, картопляники з грибами». Урок проходив цікаво, різноманітно, із застосуванням комп’ютерних технологій. На уроці було використано багато різноманітної наочності, цікавого додаткового дидактичного матеріалу, інвентар, еталони-зразки виробів тощо. Учні були у спецодязі. Анна Олександрівна уміло здійснювала перехід від одного виду роботи до іншого, що стимулювало активну діяльність учнів на уроці. Задачі і мета уроку, які поставила майстер виробничого навчання перед учнями були досягнуті. На відкритому уроці були присутні директор, методист, голови методичних комісій, майстри виробничого навчання.