Навчально-виробнича робота
Напрямки професійної підготовки:
Громадське харчування:
• «Кухар»
• «Кухар. Кондитер»
• «Офіціант. Бармен»
Торговельно-комерційна діяльність:
• «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів»
• «Касир (в банку)»:
Сфера послуг :
• «Перукар (Перукар-модельєр)»
• «Агент з організації туризму. Адміністратор»
Виробництво художніх та ювелірних виробів :
• «Художник розмалювання по дереву»
Комунального господарства(ІІ. Відділення):
- «Газоелектрозварник»
- «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування. Електрозварник ручного зварювання.
- «Монтажник систем вентиляції, кондиціювання повітря, пневмотранспорту й аспірації. Електрозварник ручного зварювання.
- «Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Рихтувальник кузовів»
Виробниче навчання проводиться під керівництвом досвідчених майстрів у навчальних майстернях.
Майстерня агентів з організації туризму | Майстерня продавців продовольчих товарів |
Майстерня перукарів | Лабораторія кухарів |
Лабораторія барменів |
|
Банкетна зала |
Монтажник систем вентиляції, кондиціювання повітря, пневмотранспорту й аспірації (лабораторія та майстерні
Майстерні (зварювання, механічна, сантехнічна
Виробнича практика організовується на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, торгівлі, сфери послуг, у банківських установах, тощо. Їх кількість складає близько 60.
Підприємства, на яких створені всі необхідні умови проходження виробничої практики-багаторічні партнери:
Виставка художньо-декоративної творчості, презентації професій, конкурси професійної майстерності – визначають високий рівень навчально-виробничої роботи.
Всі учні забезпечені робочими місцями для виконання робочої програми навчання.