Проведення відкритого уроку виробничого навчання Фадєєвою Я.Б.

3 лютого 2016 року майстер виробничого навчання Фадєєва Яніна Борисівна провела в групі № 12 з професії «Кухар. Кондитер» відкритий вступний інструктаж по темі: «Приготування заварного тістечка еклер, фірмового тістечка каштан. Вимоги до якості. Робота із збірником рецептур».

При проведенні уроку майстер використовувала поурочні папки, відеопроектор, еталони-зразки виробів, тощо. Учні були у спецодязі, робочі місця відповідали вимогам.

Задачі і мета уроку, які поставила майстер виробничого навчання перед учнями були досягнуті. Учні продемонстрували прийоми роботи по приготуванню заварного тістечка еклер, фірмового тістечка каштан та відповідали на питання.

Опубліковано 03 Feb 2016 в 7:54 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар