Проведення відкритого уроку виробничого навчання Фадєєвою Я.Б.
3 лютого 2016 року майстер виробничого навчання Фадєєва Яніна Борисівна провела в групі № 12 з професії «Кухар. Кондитер» відкритий вступний інструктаж по темі: «Приготування заварного тістечка еклер, фірмового тістечка каштан. Вимоги до якості. Робота із збірником рецептур».
При проведенні уроку майстер використовувала поурочні папки, відеопроектор, еталони-зразки виробів, тощо. Учні були у спецодязі, робочі місця відповідали вимогам.
Задачі і мета уроку, які поставила майстер виробничого навчання перед учнями були досягнуті. Учні продемонстрували прийоми роботи по приготуванню заварного тістечка еклер, фірмового тістечка каштан та відповідали на питання.