Другий день пробного ЗНО-2020 також дистанційно

З огляду на заборону Уряду проводити пробне ЗНО в закладах освіти, Український і регіональні центри пропонують учасникам пробного ЗНО-2020 пройти тестування вдома.

Аби зменшити кількість одночасних відвідувань сайтів Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти і не створювати приводів для хвилювання учасникам пробного ЗНО, сьогодні, 17 червня, з 00:00 в кабінеті учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті відповідного  регіонального центру оцінювання якості освіти, доступні тестові зошити, аудіофайли для виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» тестів з англійської, іспанської, німецької та французької мов; бланки відповідей, інформаційні бюлетені «Як визначити результати пробного ЗНО?».

Радимо учасникам завантажити тестові матеріали,  пропрацювати із запропонованими завданнями і не забувати при цьому пильнувати за часом: уміння правильно розподілити час – чи не найважливіше з організаційних умінь під час складання тестів.

До 18:00 19 червня унести свої відповіді до сервісу визначення результатів, щоб до 23 червня отримати свій результат за шкалою 100-200 балів.

За кілька днів учасники пробного ЗНО зможуть ознайомитися з розлогими поясненнями щодо виконання тестових завдань з української мови і літератури, історії України, математики та англійської мови. Експерти Українського центру оцінювання якості освіти за підтримки ГС «Освіторія», МФ «Відродження» детально розберуть кожне завдання 4-х надпопулярних предметів.

Нагадаємо, ваші тестові зошити знаходяться на пунктах проведення пробного ЗНО, інформацію про можливість отримання цих зошитів розміщено в особистих кабінетах учасників.

Ознайомитися з особливостями процедури проведення аудіювання з іноземних мов – саме цей компонент вирізняє ЗНО з іноземних мов з-поміж інших тестувань – учасники зможуть за посиланням.

Удома Ви маєте можливість консультуватися із вчителями, користуватися довідковою літературою, переглянути відеоогляди до виконання завдань, однак робіть це після внесення відповідей до сервісу, скористайтеся шансом чесно поглянути на свої результати.

Опубліковано 16 Jun 2020 в 5:04 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар