День архітектури України

Сьогоднішня архітектура – не просто творчість та самовираження. У сучасному світі розвитку та змін вона має відповідати запитам громадян: бути функціональною, органічною, якісною, і найголовніше –  робити навколишнє середовище комфортним.

Унікальні  архітектурні ансамблі розташовані не лише у нашому місті, але й на теренах Харківщини. Це, зокрема,  палаци у Шарівці, Рокитному та Старому Мерчику; садиби у Люботині, на Краснокутщині та Нововодолажчині, також будівля колишнього штабу військових поселень у Чугуєві.

Щодня архітектори Харківщини створюють неординарну атмосферу, а їх відданість справі та високий професіоналізм направлені на створення нових об’єктів та збереження існуючих архітектурно-історичних пам’яток.

З нагоди відзначення Дня архітектури України делегація від нашого навчального закладу за участю педагогічних працівників та відмінників навчання відвідала з навчальною екскурсією Шарівський палац. Усі учасники поїздки отримали позитивні враження і отримали можливість зробити багато чудових фото.

Опубліковано 03 Jul 2018 в 3:44 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар