Випускний вечір-2019

27 червня 2019 року 0 09.00 в актовій залі відбувся урочистий захід, присвячений врученню дипломів випускникам та  учням І і ІІ курсу, які  протягом навчального року гідно представляли  наш Центр на районних олімпіадах, змаганнях і конкурсах. Цього року своє навчання завершили понад 100 учнів.

На святі були присутні учні двох відділень центру, представники адміністрації закладу, викладачі та класні керівники, батьки та родичі випускників, а також спеціальний гість Алла Андріївна Присецька – керівник галузевої профспілки торгівлі та підприємства.

Адміністрація центру, педагогічній колектив разом з представниками учнівського самоврядування визначили переможців в наступних номінаціях: «Відмінники навчання», «Кращий в Олімпіадах», «Фахова майстерність», «Спортивні досягнення», «Творча обдарованість».

Директор центру особисто привітав майстрів та педагогів, чия праця і професіоналізм не дозволяють нашому Центру стояти на місці, а рухають його вперед.

 Серед учнівських об’єднань та громадських підприємств важливу роль відіграє наша обласна  профспілкова  організація та галузева профспілка торгівлі та підприємства і її керівник – Алла Андріївна Присецька.  Від рук Алли Андріївни кращий першокурсник Іванов Матвій отримав грамоту за активну діяльність в громадському житті навчального закладу.

Також директор центру привітав усіх присутніх з Днем Конституції України: «До Конституції і до незалежності ми були населенням, а після Конституції і після незалежності ми стали нацією. До Конституції і до незалежності ми були територією, а після цих подій  ми стали державою …».

У святковому концерті взяли участь талановиті учні, які виконали для товаришів і гостей заходу музичні і хореографічні номери.

Усі учасники та гості випускного вечора були задоволені та отримали приємні враження від концерту та святкової атмосфери.

 

Опубліковано 27 Jun 2019 в 11:12 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар