Відкритий урок «Приготування страв з яєць»

Проведення відкритого уроку виробничого навчання

«Приготування страв з яєць»

29 жовтня 2014 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» майстром виробничого навчання з професії «Кухар» Таран Валерією Михайлівною був проведений відкритий урок у групі № 13 на тему: «Приготування страв з яєць». Урок проходив із застосуванням комп’ютерних технологій. На уроці було використано багато різноманітної наочності, додаткового дидактичного матеріалу. Майстер виробничого навчання уміло здійснювала перехід від одного виду роботи до іншого, що стимулювало активну діяльність учнів на уроці.

Опубліковано 29 Oct 2014 в 2:56 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар