ЗУ “Про освіту”. Стаття 30
Прозорість та інформаційна відкритість діяльності
Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
(Закон України “Про освіту”. Стаття 30)
- Статут Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Схема управління Регіональним центром професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Ліцензія на провадження освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Матеріально-технічне забезпечення Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова (згідно з ліцензійними умовами)
- Кадровий склад Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова (згідно з ліцензійними умовами)
- Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються у Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Інформація про надходження та використання коштів
- Мова освітнього процесу
- Наявність вакантних посад
- Наявність гуртожитку
- Результати моніторингу якості освіти
- Річний звіт про діяльність Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Правила прийому до Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
- Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
- Протидія булінгу. Порядок реагування на доведені випадки, порядок подання та розгляду заяв.
- Правила поведінки здобувача освіти в закладі освіти
- Наглядова (піклувальна) рада