Всеукраїнський конкурс фахової майстерності
16 травня 2017 року розпочався III етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер» на базі ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі». У конкурсі брали участь представники 23 областей і м. Києва.
У перший день відбулося:
1) заїзд;
2) реєстрація учасників конкурсу та супроводжуючих осіб;
3) поселення;
4) урочиста зустріч гостей, огляд навчально-технічної бази училища;
5) нарада членів організаційного комітету та журі;
6) ознайомлення учасників та супроводжуючих осіб з порядком проведення конкурсу;
7) інструктаж з охорони праці;
8) представлення учасників, яке включає презентацію рекламного ролика «Я і мій навчальний заклад»;
9) проведення жеребкування.
На другий день (17 травня 2017 року) відбулося відкриття III етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кондитер».
Після урочистої частини відбулося:
- Виконання учасниками тестових завдань на ПК.
- Виконання завдань практичного туру.
- Екскурсія в м. Дубно.
18 травня 2017 року, тобто на четвертий день, у першій половині дня конкурсанти приступили до виконання завдань практичного туру конкурсу (оформлення виробу).
В кінці робочого дня журі та члени організаційного комітету підвели підсумки практичного туру та конкурсу в цілому і визначили переможців.
На п’ятий день (19 травня 2017 року) відбулося урочисте закриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер».
Від ПТНЗ Харківської області в конкурсі брала участь учениця ДПТНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» Унгурян Ірина, яка посіла VIІІ місце.
Вітаємо лауреата конкурсу Унгурян Ірину!