Всеукраїнський конкурс фахової майстерності

16 травня 2017 року розпочався III етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер» на базі ДНЗ «Рівненське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі». У конкурсі брали участь представники 23 областей і м. Києва.

У перший день відбулося:

1) заїзд;

2) реєстрація учасників конкурсу та супроводжуючих осіб;

3) поселення;

4) урочиста зустріч гостей, огляд навчально-технічної бази училища;

5) нарада членів організаційного комітету та журі;

6) ознайомлення учасників та супроводжуючих осіб з порядком проведення конкурсу;

7) інструктаж з охорони праці;

8) представлення учасників, яке включає презентацію рекламного ролика «Я і мій навчальний заклад»;

9) проведення жеребкування.

На другий день (17 травня 2017 року) відбулося відкриття III етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кондитер».

Після урочистої частини відбулося:

  1. Виконання учасниками тестових завдань на ПК.
  1. Виконання завдань практичного туру.
  1. Екскурсія в м. Дубно.

18 травня 2017 року, тобто на четвертий день, у першій половині дня конкурсанти приступили до виконання завдань практичного туру конкурсу (оформлення виробу).

В кінці робочого дня журі та члени організаційного комітету підвели підсумки практичного туру та конкурсу в цілому і визначили переможців.

На п’ятий день (19 травня 2017 року) відбулося урочисте закриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кондитер».

Від ПТНЗ Харківської області в конкурсі брала участь учениця ДПТНЗ «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» Унгурян Ірина, яка посіла VIІІ місце.

Вітаємо лауреата конкурсу Унгурян Ірину!

Опубліковано 22 May 2017 в 8:01 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар