ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар»

           11 квітня на базі нашого центру проводився ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар». У конкурсі взяло участь 22 ЗП(ПТ)О.

            Конкурс проходив у 2 зміни та складався з двох турів.

            Теоретичний тур полягав в перевірці професійно-теоретичних знань із предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Охорона праці», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування» і складається з виконання  тестових завдань на персональному комп’ютері (60 питань із 4 варіантами відповіді, з яких одна – правильна). Максимальна кількість балів за теоретичний тур складала 30.

            Практичний тур тривав 2 астрономічні години і передбачав приготування (по дві порції кожної страви) філе курячого фаршированого скрученого у вигляді рулетика (Доцяк В.С. Українська кухня. – Львів: Оріяна-нова, 1998. – 559 с.) зі складним гарніром.

 

Опубліковано 12 Apr 2019 в 6:16 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар