Урочиста лінійка в ДПТНЗ «Центр ПТО № 4 м. Харкова»

Урочистою лінійкою розпочався новий навчальний рік для понад 400 учнів та їхніх педагогів в Центрі ПТО № 4 м. Харкова. Зі словами привітання до присутніх звернулися :

– директор навчального закладу Віктор Миколайович Кузнецов;

– завідуюча лабораторією професійної підготовки Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області Зінаїда Олексіївна Назарець;

– випускник 2016 року, відмінник в навчанні, навчався за професією «Художник розмалювання по дереву», а нині адміністратор супермаркету «Імперія» Василь Славенко;

– учасник бойових дій АТО, випускник Харківського монтажно-будівельного ліцею Віталій Володченко.

Радо приймали учнів першого курсу, яких сьогодні понад 450. Сучасний та потужний навчальний заклад – Центр ПТО №1 м. Харкова радо відчиняє двері для всіх, хто свою майбутню професію хоче пов’язати з індустрією ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну!

Після урочистих привітань в актовій залі відбувся урок за темою : «Україна – моя країна. 26 років незалежності. Євроінтеграція. Молодь країни – її сьогодення та майбутнє», який за традицією провели викладачі Прокопенко Алла Фаридівна і Надолинна Наталія Володимирівна.

Опубліковано 01 Sep 2017 в 9:04 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар