Тиждень спецтехнології будівельного профілю

З  18.12.2017 по 22.12.2017 пройшов тиждень спецтехнології  з професій «Монтажник систем вентиляції, кондиціювання повітря, пневмотранспорту й аспірації» та «Монтажник санітарно – технічних систем та устаткування».

Мета проведення тижня: розширення та поглиблення знань з предметів спецдисциплін, формування в учнів прагнення до вдосконалення вмінь і навичок з професії, виховання любові і інтересу до майбутньої спеціальності, активізації пізнавального інтересу до вивчення дисциплін та розвиток творчих здібностей за допомогою проведення цікавих заходів та використання сучасних методів навчання.

Протягом  тижня  відбулися такі заходи:

         Понеділок 18.12.17 оголошення тижня спецтехнології будівельного профілю. Інформація представлена всім групам будівельного напрямку. Проведена конференція на тему « ПРИЗНАЧЕННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ СИСТЕМ ВЕНТИЛЯЦІЇ І КОНДИЦІЮВАННЯ» під керівництвом викладача спецдисциплін Марініної С.О.; майстра в/н Казимирець Т.П.

         Вівторок 19.12.17 проведення технічної вікторини з предмета «Технологія монтажу вентиляційних систем та устаткування» серед груп В-11, В-21, В-31під керівництвом майстра в/н Казимирець Т.П.

Проведення відкритого уроку виробничого навчання у групі С-11 на тему: «Нарізування зовнішньої різьби», який проведе майстер в/н Шимко О.М.

         Середа 20.12.17 проведення слюсарних змагань серед груп В-11 та С-11. Проведення позаурочного заходу для груп С-11 та В-11 до дня спеціаліста на тему:  «Історія розвитку сантехніки» під керівництвом викладача спецдисциплін Марініної С.О.; майстра в/н Шимко О.М.

               Четвер 21.12.17 читання кращих рефератів, проведення виставки технічної літератури, рефератів під керівництвом викладача спецдисциплін Марініної С.О.; майстра в/н Казимирець Т.П.

         П’ятниця 22.12.17 проведення конкурсу малюнків: «Моя професія – найкраща». Підведенням підсумків тижня під керівництвом викладача спецдисциплін Марініної С.О.; майстрів в/н Казимирець Т.П.; Шимко О.М.

Опубліковано 26 Dec 2017 в 9:34 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар