Рік французької мови в Україні

У вересні 2018 року стартує «Рік французької мови в Україні» .

3 липня 2018 року відбулася зустріч міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон.

Серед можливостей для підтримки Року французької мови в Україні – заохочення переможців олімпіад з французької мови та підтримка вчителів французької мови, що отримають перемогу у відповідній номінації конкурсу Учитель року.

Окремими напрямами роботи в межах Року французької мови може стати розширення кількості пришкільних літніх мовних таборів, створення онлайн курсу для вчителів французької мови, а також проведення спільних заходів, де вчителі французької з усієї України зможуть вільно спілкуватися та обмінюватися досвідом.

Сторони домовилися, що найближчим часом буде розроблено детальний план заходів для проведення Року французької мови. До його створення та реалізації також можуть бути залучені й інші посольства франкомовних країн.

Нашим центром розроблений план заходів для проведення Року французької мови: буде багато приємних сюрпризів для учнів нашого центру, а також для наших викладачів. Планується запросити іноземних викладачів та багато інших заходів.

Опубліковано 21 Aug 2018 в 12:28 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар