Профорієнтаційний захід на тему «Служба за контрактом та за покликом серця»

19 вересня 2017 року у відділенні №2 відбувся профорієнтаційний захід представників військової частини 3005 м.Харків Східного територіального об’єднання Національної Гвардії України на тему «Служба за контрактом та за покликом серця» з метою залучення випускників центру до вступу у військову частину 3005 м.Харків та Національну Академію Національної гвардії України.Н академію Національної гвардії України.

Командир резервного взводу лейтенант Хуторянець Максим Андрійович, старший солдат Ямшинський Олег Олександрович та старший сержант Вельмицький Дмитро Павлович надали інформацію учням про умови вступу та напрямки навчання. Головними

Командир резервного взводу лейтенант Хуторянець Максим Андрійович, старший солдат Ямшинський Олег Олександрович та старший сержант Вельмицький Дмитро Павлович надали інформацію учням про умови вступу та напрямки навчання. Головними критеріями відбору до лав гвардії є відмінне здоров’я та фізична підготовка, стійкий морально – психологічний стан та незаплямоване минуле.

Учасникам заходу було запропоновано переглянути фільм про навчання у Національній академії та службу в Національній гвардії. Представники військової частини 3005 прикладатимуть максимум зусиль для того, щоб надати нацгвардійцям необхідні знання та створити всі умови для належного опанування навчальної програми. Вони переконали учнів, що, спираючись на унікальний колектив професіоналів, які служать в 5 Слобожанській бригаді, вони і далі будуть вносити вагомий внесок у розвиток нашої Батьківщини, готуючи справжніх професіоналів своєї справи.

Опубліковано 19 Sep 2017 в 9:26 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар