Проведення виховної години «День пам’яті жертв голодомору»

22.11.2017 року  в групі першокурсників  ЕГ-11 класним керівником Мазько-Ярох Світланою Вікторівною та майстром виробничого навчання Кузьменко Валерієм Борисовичем проводилась виховна година «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ».

Виховна година проводилася для першокурсників з метою пригадати з  учнями  жахливі факти геноциду окупаційної влади проти українського народу, сприяти поглибленню розуміння цінності свободи й незалежності України, а також особистої критичності кожного громадянина до її зміцнення.

На виховній годині звучала інформація, що сучасна молодь намагається своїми діями довести владі, що вона не хоче щоб ніколи не повторилися репресії, голодомори, нехтування правами людини. Наприкінці виховної години учні запалили свічки шануючи пам’ять загиблих під час голодомору в 1932-1933 роках.

Організована виставка книжок в яких підтверджується, що геноцид українських селян був чітко спланований більшовицькою владою Кремля. На неї представлені твори: В.К. Борисенко «Свіча пам’яті: Усна історія про геноцид українців у 1932-1933 роках.», «Голод в Україні 1932-1933»; Роберт Конквест «Жнива скорботи».

Опубліковано 22 Nov 2017 в 3:36 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар