Подарунки та workshop від Команди Dnipro-M

Підтримка талановитої молоді – серйозний, відповідальний та необхідний вектор роботи кожної української компанії. Торгова марка Dnipro-M вкотре доводить – « Нам не байдуже» !

Реалізація проекту «Кращий зварювальник – 2018» на екваторі.

27.11.2018 року, представники торгової фірми Dnipro-M м.Київ Дишлева Анна – івент-менеджер, Монько Богдан – майстер по інструменту, Бєлов Іван – майстер – зварник , організували незвичайний, але вкрай цікавий конкурс з призами для учнів нашого навчального закладу. Мета конкурсу – визначити, хто з юнаків найпрофесійніший.

Команда Dnipro-M провели для учнів невеликий workshop про особливості побудови зварювальних апаратів, їх відмінності та поділились лайфхаками максимально швидкого і якісного зварювання, представили інструменти « нового покоління».

В навчальній майстерні центру представники торгової фірми Dnipro-M провели «Майстер-клас» по використанню інструменту. Після цього учні отримали можливість власноруч виготовити собі функціональні сувеніри – hand made блокноти з палітурками з натурального дерева.

Потім розпочався конкурс, де учасники мали продемонструвати свій професіоналізм, зваривши між собою дві залізні пластини швом за технікою «Ялинка» довжиною 10 см.

Незалежне журі оцінювало якість та чистоту шву.

За результатами конкурсу, перемогу у даних етапах здобули:

І місце посів Шатохін Олексій учень гр.. ЕГ – 21

ІІ місце – Фуфайчев Антон учень гр.. ЕГ – 21

ІІІ місце – Мельник Денис учень гр..С – 21

Хлопці, які вибороли 1, 2 і 3 місце, отримали функціональні та сучасні подарунки для удосконалення своїх професійних якостей: електроди, маску і рукавиці зварювальника та інші сувеніри від Dnipro-M.

Опубліковано 28 Nov 2018 в 1:34 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар