Міжнародний день безпечного Інтернету

            День безпечного Інтернету відзначають щороку в другий день другого тижня другого місяця. Це міжнародне свято запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю. У 2019 році цей день припадає на 5 лютого.

            Тема Дня безпечного Інтернету «Разом для найкращого Інтернету» надихає всіх приєднуватися до руху та використовувати найкращий потенціал Інтернету для об’єднання людей.

          Педагоги, освітяни та соціальні працівники можуть допомогти покращити Інтернет через формування в учнів навичок цифрової грамотності шляхом розвитку критичного мислення, що дозволить їм добре орієнтуватися онлайн.

         У нашому центрі 5 лютого 2019 року пройшла конференція для учнів «Безпека в Інтернеті», під час якої учні пригадали правила безпечної роботи та культури поведінки в Інтернеті, взяли участь в обговоренні підготовлених викладачами питань, а також пройшли тест в рамках тематичного соціологічного дослідження.

Опубліковано 05 Feb 2019 в 6:05 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар