Консультпункт в дії…

Нова форма профорієнтаційної роботи,  так званий «консультпункт з профорієнтації», започаткована нашим директором Віктором Миколайовичем Кузнецовим, активно набирає оберти!

Сьогодні, 11 квітня, «консультпукт»  працював в  Височанській школі  №2: протягом навчального дня в фойє школи розташувалися педагогічні працівники центру, які зазвичай приїздять з великою виставкою.

Банери, виставкові експонати, профорієнтаційні листівки і оголошення, а також живе спілкування з учнями, їх батьками, педагогами.

Протягом навчального дня ажіотаж біля виставкових експонатів не спадав. Учні  фотографували  виставкові експонати, інформацію банерів, а також самі фотографувалися біля банерів, отримували консультацію від педагогів центру, які залюбки відповідали на запитання, розповідали про професії центру, а це немало  – 15 професій!

Така форма інноваційної профорієнтаційної роботи, як говорить наш директор, повинна зацікавити випускників шкіл і поширити інформацію про навчальний заклад.

В консультпункті 11 квітня працювали: Бутенко Інна Володимирівна, Давидюк Світлана Олександрівна, Швечков Андрей Вікентієвич. 

Опубліковано 12 Apr 2018 в 9:20 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар