ЗУ “Про освіту”. Стаття 30

Прозорість та інформаційна відкритість діяльності

Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова

(Закон України “Про освіту”. Стаття 30)

  1. Статут Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  2. Схема управління Регіональним центром професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  3. Ліцензія на провадження освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  4. Матеріально-технічне забезпечення  Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова (згідно з ліцензійними умовами)
  5. Кадровий склад Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова (згідно з ліцензійними умовами)
  6. Освітні програми, що реалізуються в Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова

  7. Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, які навчаються у Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  8. Інформація про надходження та використання коштів
  9. Мова освітнього процесу
  10. Наявність вакантних посад
  11. Наявність гуртожитку
  12. Результати моніторингу якості освіти
  13. Річний звіт про діяльність Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  14. Правила прийому до  Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова
  15. Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми потребами
  16. Протидія булінгу. Порядок реагування на доведені випадки, порядок подання та розгляду заяв.
  17. Правила поведінки здобувача освіти в закладі освіти
  18. Наглядова (піклувальна) рада