Зустріч учнів центру з представниками Харківського міського центру зайнятості

21 листопада 2017 року в навчальному закладі відбулася зустріч учнів центру з представниками Харківського міського центру зайнятості. При зустрічі були розглянуті такі питання:

  1. Основні вимоги чинного законодавства про працю, зайнятість населення, оплату та охорону праці. Переваги офіційного працевлаштування перед «тіньовою» зайнятістю – інформувала Лукіна О.Г. – начальник відділу з питань соціально- трудових відносин управління праці та соціального захисту населення адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради.
  2. Молодь на ринку праці. Особливості зайнятості молоді – інформувала Поставна Н.О. – провідний фахівець з профорієнтації Харківського міського центру зайнятості.
  3. Профілактика травматизму невиробничого характеру. Порядок розслідування нещасних випадків невиробничого характеру – інформувала Пушкар О.М.
  4. Про діяльність Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради та види соціальних послуг – інформувала Комарова О.В. – фахівець із соціальної роботи Центру   соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради.
  5. Про підвищення розмірів державних соціальних допомог з 1 жовтня 2017 – інформувала Щербата Г.М.
  6. Про надання субсідій для відшкодування витрат на оплату комунальних послуг з початку опалювального сезону – інформувала Щербата Г.М.

Зустріч носила дуже цікавий інформаційний характер і учні отримали багато відповідей на питання, так, особливо учнів зацікавило питання переваг офіційного працевлаштування перед «тіньовою» зайнятістю, тому, що зараз молоді важко, не маючи відповідного досвіду роботи отримати офіційне працевлаштування, також увагу привернуло питання отримання субсідій на оплату комунальних послуг, питання підвищення державних соціальних допомог, особливості зайнятості молоді  і інше.

Педагогічний колектив і учні задоволені результатом зустрічі і дякують представникам служб за різноманітну і корисну інформацію!!!

Опубліковано 22 Nov 2017 в 3:33 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар