Екскурсія у військову частину 3005.

12 жовтня 2017 року учні відділення №2 ЦПТО №4 відвідали військову частину № 3005 м.Харкова Східного територіального об’єднання Національної Гвардії України.

Курсанти і офіцери військової частини розповіли учням про особливості служби, навчання в Національній академії Національної гвардії України і перспективи, які вони можуть отримати під час навчання та служби.

 При проведенні інформаційної екскурсії, учні переглянули фільм, отримали презентаційні листівки з перевагами контрактної служби і навчання в Академії, відвідали музей військової частини та познайомились з умовами проживання та побутом військових.

Учням центру продемонстрували показові виступи курсантів взводів спеціального призначення Національної гвардії України. Кожен показовий виступ містив у собі: «кати» із зброєю та без, бойовий спаринг, звільнення заручників, затримка злочинців, прийоми дій штурмової групи, індивідуальні виступи.

Досить велика частина хлопців нашого центру була зацікавлена навчанням у ВУЗі. Присутні, у яких виникали питання, могли отримати повну інформацію від військовослужбовців.

Дуже дякуємо військовій частині за цікавий захід!

Опубліковано 15 Oct 2017 в 4:35 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар