Державна кваліфікаційна атестація в групах ІІ курсу

З 14 березня 2017 року по 16 березня 2017 року проходила Державна кваліфікаційна атестація в групах ІІ курсу з професії «Кухар. Кондитер».

Екзамен проходив в два етапи:

І – теоретичний;

ІІ – практичний.

На першому етапі учні відповідали по білетам, складеними викладачами професійно-теоретичної підготовки. На другому етапі готували кваліфікаційну пробну роботу згідно складеної інструкційно-технологічної карти.

Всі учні показали достатній рівень підготовки і отримали ІV розряд кухаря.

Опубліковано 16 Mar 2017 в 1:30 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар