День пам’яті та примирення та День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Щороку ми відзначаємо дві важливі дати – День пам’яті та примирення, а також День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Не щезне в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над фашистами. Неможливо забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним гіркотою втрат і осяяним сонцем Перемоги.

Напередодні річниці тих подій в «Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова» проводиться ряд заходів:

– літературна виставка у бібліотеці нашого центру

– урочистий захід «Вклонімося великим тим рокам» (програма заходу включала виступ директора центру – Кузнецова В.М., хвилину мовчання, виступи учнів, покладання квітів);

– традиційне покладання квітів на Меморіалі  Слави;

– урочисте відзначення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на меморіальному комплексі «Висота маршала І.С. Конєва».

Довгождана Перемога

Нас до сонця підняла,

Нам осяяла дорогу

І снаги нам додала.

Темні сили ми розбили,

Назавжди здолавши гніт,

Перемога нам відкрила

Небувалий новий світ.

Спрямувала наші сили

На борню супроти зла,

Щоб цвіла і багатіла

Опубліковано 07 May 2019 в 8:48 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар