День пам’яті Героїв Небесної сотні

         20 лютого шануємо пам’ять усіх безстрашних українців, які віддали життя заради європейського майбутнього Батьківщини, та до останнього подиху відстоювали кращу долю задля багатомільйонної держави. Згадуємо тих, хто загинув у боротьбі за кращу Україну – Героїв Небесної Сотні й тих, хто полягли на сході.

Лютневі події 2014 року стали переломним етапом у новітній історії України. Революція гідності змінила свідомість мільйонів людей, які постали проти несправедливості та за право на гідне життя.

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави в Регіональному центрі професійної освіти ресторанно-готельного,комунального господарства, торгівлі та дизайну було проведено урок-реквієм на тему «Їх дух незламний і безсмертний подвиг накреслив шлях до мирного життя», присвячений  Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Учні читали вірші, переглянули відеоматеріали про ці трагічні події, розповіли присутнім про наших земляків, що загинули в Києві під час протистоянь. Пам’ять Героїв Майдану вшанували хвилиною мовчання.

«…Шановні запрошені, вчителі, учні! Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття».

Опубліковано 20 Feb 2019 в 2:58 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар