День Державного Прапора України

Працівники «Регіонального центру професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова» взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня Державного Прапора України, що відбувся 23 серпня 2019 року на площі Конституції в центрі міста.

Вперше український народ започаткував святкування Дня Державного прапора України 23 серпня 2004 року. І вже п’ятнадцять років поспіль із гордістю продовжує вшановувати головну святиню нашої державності та уособлення національного духу.

А сьогодні протягом святкового дійства сотні харків’ян зібравшись на площі Конституції, продовжили торішню важливу традицію – флешмоб єднання українського народу та склали з прапорів напис «Харківщина вітає з Днем Прапора».

Окрім того під час флешмобу було виконано спортивно-хореографічні композиції «Прапор України», «Спортивний мікс», «Шоу Прапорів» тощо.

Від усього серця бажаємо, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: блакитно-мирним, як небесна височінь, та жовто-золотавим, як пшеничні лани України! Доброго здоров’я, добробуту і щастя кожній родині».

Опубліковано 27 Aug 2019 в 10:44 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар