Відкритий урок на тему «Класифікація опалювальних приладів»

            05.02.2019 викладач Марініна С.О., кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії», провела відкритий урок з предмету «Технологія монтажу  санітарно-технічних систем та устаткування» на тему «Класифікація опалювальних приладів».

            Урок проведено в навчальній групі першого курсу за професією «Монтажник санітарно – технічних систем та устаткування; електрозварник ручного зварювання».

            Учні під час уроку дізналися про види опалювальних приладів, зрозуміли способи передачі тепла, навчилися підбирати опалювальні прилади, змінили своє ставлення до теплозбереження та підвищили енергообізнаність.

            Тема даного уроку обрана не випадково, бо учні постійно стикаються з роботами, пов’язаними з великою кількістю опалювальних приладів на сучасному ринку, під час підбору та монтажу, тому цей урок дає можливість засвоїти основні поняття про обладнання і прилади системи опалення, основні вимоги та конструктивні елементи опалювальної мережі, впровадити заходи по теплозбереженню.

            Викладачу вдалося викликати інтерес до теми уроку та сфокусувати увагу учнів на проблемі. Учні на уроці були активними. Вони показали вміння продуктивно працювати, робити висновки з побаченого, продемонстрували вміння аналізувати й узагальнювати свої знання. Мету, яку було поставлено на початку уроку, було досягнуто в повному обсязі.

            На уроці були присутні: заступник директора з навчально-методичної роботи – Вовк Н.І.; методист – Бистрицька В.В.; викладачі: Єльникова Ю.О., Палієнко О.А.

Опубліковано 08 Feb 2019 в 6:21 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар