Відкритий урок Ельниковой Ю.О.

29.01.2019 викладач Ельникова Ю.О., кваліфікаційної категорії «спеціаліст», провела відкритий урок з інтегрованого курсу «Громадянська освіта» на тему «Права дитини».

Урок проведено в навчальній групі першого курсу №13 за професією «Кухар. Кондитер».

Учні під час уроку ознайомились з поняттями прав дитини, дізнались в яких нормативно-правових актах вони закріплені та яким чином їх можна захистити.

Тема даного уроку обрана не випадково, а у зв’язку з низьким рівнем правової обізнаності серед підлітків, їх небажання цікавитись проблемами, які їх оточують, а також пасивне ставлення до своїх обов’язків. Учнів треба було підвести до висновку, що вони – це також люди, громадяни, але з особливим правовим статусом.

Викладачу вдалося сфокусувати увагу учнів на освітній проблемі, що розглядалась та пробудити інтерес до питань теми, яка вивчалась. Мету, яку було поставлено на початку уроку, було досягнуто в повному обсязі.

На уроці були присутні : методист – Бистрицька В.В., голови методичних комісій: Надолинна Н.В., Марініна С.О., Мазько-Ярох С.В., викладач Єгоршина Л.В. Урок проведено на достатньому рівні.

Опубліковано 30 Jan 2019 в 12:24 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар