Вшанування Героїв Крут

Сто два роки тому чотириста українських юнаків – військові курсанти, студенти та гімназисти у нерівній боротьбі героїчно стримували чотирьохтисячну армію. Саме ціною їх життя було призупинено наступ і врятовано українську державність шляхом укладення Брест-Литовського мирного договору.

У пам’яті поколінь назавжди залишиться подвиг молодих людей у бою під Крутами, що є виявом безмежної любові до рідної землі, особистої відповідальності за долю країни та безсумнівної готовності стати на її захист. Давайте схилимо наші голови в глибокій пошані перед мужністю тих, хто віддав найцінніше, – життя у боротьбі за єдину, неподільну, соборну Україну.

В ДПТНЗ «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну»  вшанували цей день, як символ героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. В закладі пройшли традиційні заходи до річниці битви під Крутами: виховні години, перегляд кінофільмів, бібліотечний урок «Ми пам’ятаємо», який провела бібліотекар Марухненко А.І..

Опубліковано 29 Jan 2020 в 1:17 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар