Всеукраїнський тиждень права

5 грудня у відділенні №1 навчального закладу відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського тижня права. На заході були присутні:

Директор навчального закладу Віктор Миколайович Кузнецов;

Спеціаліст із соціальної роботи Центру Соціальних Служб для сім’ї, дітей та молоді Новобаварського району — юрист Оксана Станіславівна Мирошниченко;

Захід проводив викладач предмета “Основи правових знань – Юлія Олегівна Єльникова.

Всіх присутніх на початку заходу привітав директор В.М.Кузнецов:

«…  щорічно ми проводимо цей тиждень з метою підвищення загального рівня правової культури, набуття необхідного рівня правових знань, реалізації і захисту прав людини для учнів центру. Ми проводимо   навчання у формі живого діалогу на правову тематику…»

Юлія Олегівна ознайомила учнівську молодь з планом тижня, який вже стартував у відділенні №2 з юридичної вікторини між групами ІІ і ІІІ курсу. Заплановані  заходи будуть проводитись по черзі  у відділенні №1 і №2.

При виступі Оксани Мирошниченко головним питанням звучало –  чи знає молодь свої права і де можна отримати безоплатну правову допомогу.

На ці та інші питання учні протягом майже двох годин отримували кваліфіковані відповіді,  також був запропонований відеофільм про конфлікти між підлітками та способи їх уникнення.

Протягом тижня учнів чекають різноманітні заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав сучасної молоді, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.

Опубліковано 07 Dec 2017 в 1:02 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар