Всеукраїнський науково-практичний форум у режимі вебінару на тему: «Розбудова єдиного інформаційного простору української освіти – вимога часу»

22-23 березня 2018 року відбудеться Всеукраїнський науково-практичний форум у режимі вебінару на тему: «Розбудова єдиного інформаційного простору української освіти – вимога часу».

Місія форуму: запровадження ідей розбудови єдиного відкритого інформаційного освітнього простору шляхом об’єднання зусиль навчальних закладів України на засадах соціального партнерства.

Основні напрями роботи форуму

  1. Трансдисциплінарна парадигма інформаційно-освітнього простору у векторі формування трудового та інтелектуального потенціалу держави.
  2. Реалії та перспективи розбудови єдиного відкритого інформаційного простору української освіти у співпраці загальноосвітніх, професійних (професійно-технічних), вищих і позашкільних навчальних закладів.
  3. Вітчизняний і зарубіжний досвід фундаментальних і прикладних досліджень розвитку дуальної освіти в умовах єдиного відкритого інформаційного освітнього простору.
  4. Науково-технологічні засади електронної освіти: засоби, методики, технології, середовища

Детальна інформація за посиланням: http://ikpt.uipa.edu.ua/ru/forum-announcement/

Опубліковано 20 Mar 2018 в 5:53 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар