Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Сьогодні учні та викладачі нашого центру на честь всесвітнього дня охорони навколишнього середовища провели велике прибирання прилеглої території нашого центру. У навчальному класі центру було проведена тематична виставка «Природа –  джерело радості і життя». Був проведений конкурс малюнків за темою «Мій вибір –  захищати природу!»

15 грудня 1972 р. Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 червня Всесвітнім днем навколишнього середовища (резолюція 2994 (XXVII)).

Відтоді Всесвітній день навколишнього середовища, відзначається щорічно 5 червня, та є для Організації Об’єднаних Націй одним з основних способів привернути увагу світової громадськості до проблем навколишнього середовища.

Такий захід, як святкування цього Дня, розрахований на те, щоб привнести людський чинник в питання охорони навколишнього середовища.

Дати народам світу можливість активно сприяти стійкому і справедливому розвитку, сприяти розумінню того, що основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади. А також роз’яснювати корисність партнерських відносин, з тим щоб у всіх країн і народів було більш безпечне і благополучне майбутнє.

Опубліковано 05 Jun 2018 в 10:51 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар