Випускний вечір 2018

26 червня 2018 року у 14.30 в актовій залі відбувся урочистий захід з нагоди завершення навчання і випуску учнів. Цього року своє навчання завершили понад 300 учнів. Цей випуск є особливим, оскільки учні завершили своє навчання у закладі під новою назвою «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну м. Харкова».

 На святі були присутні учні двох відділень центру, представники адміністрації закладу, викладачі та класні керівники, а також батьки та родичі випускників.

Із урочистими промовами до випускників звернулися директор центру Кузнецов Віктор Миколайович і заступники директора, щиро побажавши молодим людям подальших успіхів і позитивного настрою:

«Не шукайте чорного і негативного – знаходьте позитив…».

Також директор центру привітав усіх присутніх з Днем Конституції України:

«До Конституції і до незалежності ми були населенням, а після Конституції і після незалежності ми стали нацією. До Конституції і до незалежності ми були територією, а після цих подій  ми стали державою …».

У святковому концерті взяли участь талановиті учні, які виконали для товаришів і гостей заходу музичні і хореографічні номери:

  • Рибалка Дар’я і Новікова Анна виконали пісню «Запали вогонь»;
  • Мелещенко Павло виконав Гімн України;
  • Мелещенко Павло і Рибалка Дар’я виконали пісню «Де ти тепер»;
  • випускниця гр.2 Акачукву Даяна виконала музичну композицію на флейті;
  • Міхайліченко Діана виконала танок.

Усі учасники та гості випускного вечора були задоволені та отримали приємні враження від концерту та святкової атмосфери.

 

Опубліковано 27 Jun 2018 в 1:51 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар