Вибори президента Ради учнівського самоврядування

12 жовтня 2020 року у нашому центрі  відбулися вибори президента Ради учнівського самоврядування, яким передувала велика попередня робота: висунення найдостойніших, найкреативніших і найактивніших у кандидати, написання програм та  ознайомлення  з ними. Серед кандидатів було три претенденти на посаду президента центру: Тільна Олександра – учениця групи №24, Іванов Матвій – учень групи №16  та Лопатка Єлизавета   – учениця  групи№21

Свої програми кандидати в президенти висвітлили на інформаційних передвиборчих програмах. Вони пропонували проводити інтелектуальні та спортивні змагання між групами, влаштовувати флешмоби, розширити волонтерський рух, організувати різноманітну роботу зі школами, які знаходяться в районі, покращити  успішність у навчанні та  підняти рівень учнівського самоврядування.

 Два тижні передвиборної агітації завершилися голосуванням учнів. За підсумками роботи виборчої комісії переможницею стала Лопатка Єлизавета, яка  стала президентом Ради учнівського самоврядування  центру на 2020/2021 навчальний рік.

Ми бажаємо новообраному президенту  та його команді наполегливості та успіхів на цих  почесних і відповідальних  посадах.

Опубліковано 13 Oct 2020 в 3:41 pm. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар