Проведення кулінарної вікторини

21 жовтня 2014 року була проведена викладачем Казієвою Н.М. кулінарна вікторина ІІ етапу предметної декади з професії «Кухар», в якій прийняли участь по 5 учнів з груп № 5, 6, 7, 9, 13. Всього 25 учасників.

Кулінарна вікторина складалася з 5 етапів:

1 етап – «Розминка», де кожна команда відповідала на 3 запитання, які були поставлені викладачем методом «Мозкового штурму». Кожна вірна відповідь оцінювалася в 1 бал. Максимальна кількість балів за цей конкурс 3 бали.

2 етап – «Ти мені, я тобі», де команди задавали один одному по 6 питань і отримують відповідно по 1 балу за кожну вірну відповідь. Отже, максимальна кількість балів за цей етап конкурсу 6 балів.

3 етап – «Визначити страву». Кожна команда визначала назви 3 страв, окремі етапи приготування яких вони бачили на екрані. Відповіді записували на аркуші, які потім перевіряли експерти. Кожна вірна відповідь оцінювалася в 2 бали. Максимальна кількість балів за цей конкурс 6 балів.

4 етап – «Конкурс капітанів». Капітан кожної команди, дивлячись на запропонований набір продуктів, повинен був визначити максимальну кількість страв, які можна приготувати з цих продуктів. Максимальна кількість балів за цей конкурс 5 балів.

5 етап – «Розв’язання кросворду». Кожна команда повинна була розв’язати кросворд. За кожне вірне питання кросворду 1 бал. Максимальна кількість балів за цей етап конкурсу 10 балів.

Отже, максимальна кількість балів за 5 етапів вікторини 30 балів.

Всі учні продемонстрували високий рівень знань з предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки. Однак, перемогла команда учнів групи № 9. Всі учасники кулінарної вікторини були нагороджені солодкими подарунками.

Опубліковано 21 Oct 2014 в 8:17 am. Рубрика: Новини.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Ви можете залишити коментар або трекбек до свого сайту.

Ваш коментар