Державна кваліфікаційна атестація
З 15 червня 2017 року здавали Державну кваліфікаційну атестацію учні з професій:
- «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів»;
- «Кухар»;
- «Кухар. Кондитер»;
- «Офіціант. Бармен»;
- «Перукар»;
- «Касир (в банку)»;
- «Агент з організації туризму. Адміністратор»;
- «Художник розмалювання по дереву».
Для отримання робочого розряду з професії учні писали звіти про виробничу практику, виконували кваліфікаційну пробну роботу, відповідали по білетам або писали дипломну роботу по заданій темі.
Всі учні отримали розряд з професії і направлення на роботу.
Середній бал результатів Державної кваліфікаційної атестації – 9,5 балів.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
За підсумками Державної кваліфікаційної атестації 2017 року відзначені 60 найкращих учнів, які приготували сучасні стави різних країн в банкетному виконанні, кондитерські вироби, вироби художньо-декоративної творчості в різних техніках ( Петриківський розпис, гуашовий та декоративний живопис) та інше.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З них 21 учень – це відмінники навчання.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
З 14 березня 2017 року по 16 березня 2017 року проходила Державна кваліфікаційна атестація в групах ІІ курсу з професії «Кухар. Кондитер».
Екзамен проходив в два етапи:
І – теоретичний;
ІІ – практичний.
На першому етапі учні відповідали по білетам, складеними викладачами професійно-теоретичної підготовки. На другому етапі готували кваліфікаційну пробну роботу згідно складеної інструкційно-технологічної карти.
Всі учні показали достатній рівень підготовки і отримали ІV розряд кухаря.
2 лютого 2016 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» у групі № 15 проводилась державна кваліфікаційна атестація з професії «Бармен». Учні демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички: готували коктейлі, демонстрували прийоми роботи бармена. Підготувала учнів майстер виробничого навчання – Гудінас Інна Володимирівна. Всі учні мали спецодяг, щоденники та інвентар.
15 січня 2016 року в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Центр професійно-технічної освіти № 4 м. Харкова» у групі № 5 проводилась державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар» 4 розряду. Екзамен пройшов відповідно до вимог та складався з двох частин: теоретичної та практичної. Учні в першій частині за допомогою білетів показали якісні теоретичні знання, а в другій частині демонстрували готові блюда та за допомогою презентації детально пояснювали технологію їх приготування. Підготувала учнів майстер виробничого навчання – Степанова Ганна Миколаївна.
З 27 січня по 29 січня 2015 року проведена державна кваліфікаційна атестація учнів центру. Атестація була проведена в таких групах:
- № 11 – «Кухар»;
- № 8 – «Кухар»;
- № 14– «Бармен. Офіціант».
Всі учні демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички.
19 лютого 2015 року проведена державна кваліфікаційна атестація у групі № 2 з професії «Агент з організації туризму» згідно до вимог. Учні показали якісні прийоми роботи та продемонстрували професійні навички.
З 10 березня по 13 березня 2015 року у групах № 7 та № 9 проводилась державна кваліфікаційна атестація з професії «Кухар». Учні демонстрували як теоретичні знання, так і практичні навички: готували блюда та за допомогою презентації детально пояснювали технологію їх приготування.
З 1 червня по 15 червня 2015 року проведена державна кваліфікаційна атестація учнів центру. Атестація була проведена в таких групах:
- № 1 – «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів»;
- № 5 – «Кухар»;
- № 6 – «Кухар. Кондитер»;
- № 10 – «Кухар. Кондитер»;
- № 12 – «Кухар. Кондитер»;
- № 13 – «Кухар. Кондитер»;
- № 16 – «Кравець»;
- № 17– «Художник розмалювання по дереву».
Всі учні демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички.
З 16 червня по 23 червня 2015 року проведена державна кваліфікаційна атестація учнів центру. Атестація була проведена в таких групах:
• № 14-А – «Офіціант. Бармен»;
• № 15 – «Офіціант. Бармен»;
• № 19 – «Перукар»;
• № 9 – «Кухар. Кондитер»;
• № 7 – «Кухар. Кондитер»;
• № 8-А – «Кухар»;
• № 11-А – «Кухар»;
• № 18– «Художник розмалювання по дереву».
Всі учні демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички.