Проведення екскурсій до підприємств
Протягом другого тижня вересня керівники груп професій ресторанно готельного господарства проводили екскурсії на провідні підприємства Харкова. Так, зокрема група №3 з професії “Кухар. Кондитер” майстер виробничого навчання Пікалова А.О. відвідала ресторан “Фарш”.
Учні ознайомилися з меню ресторану, відвідали зали прийому їжі, кухню, на власні очі побачили увесь процес роботи кулінарів і кондитерів. Впродовж всієї екскурсії учні активно задавали питання щодо організації та здійснення виробничого процесу, вартості готової продукції. Учням було наголошено, що підприємство завжди радо приймає хороших спеціалістів, які є цілеспрямованими та несуть з собою креативні ідеї.
Отже, такі заходи сприяють засвоєнню теоретичних знань і навичок, які учні отримують під час навчання в центрі на теоретичних уроках та уроках виробничого навчання. Всього до екскурсій було залучено 9 груп — майже 160 учнів — першокурсників.