Конкурси професійної майстерності

Конкурс професійної майстерності серед учнів проводяться з метою підвищення якості професійної майстерності, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів.

Основними завданнями конкурсів є:

–           стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді;

–           розвиток творчих здібностей обдарованих дітей;

–           моніторинг рівня професійної підготовки учнів центру;

–           підвищення рівня викладання спеціальних дисциплін, фахової підготовки учнів;

–           формування команд для участі в міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах.

ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар»

                11 квітня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар».

                У конкурсі взяло участь 22 ЗП(ПТ)О. Конкурс проходив у 2 тура (теоретичний та практичний).

            1 місце посіла наша учениця – Будянська Анастасія (гр.11), яку підготувала майстер виробничого навчання – Піцан Юлія Володимирівна.

ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Офіціант»

24 квітня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О області із професії «Офіціант».

У Конкурсі взяли участь 6 учнів ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, які стали переможцями I (внутрішньоучилищного) етапу.

Конкурс складався із теоретичного і практичного турів.

Наша учениця Муравйова Катерина – посіла 3 місце та отримала сертифікат учасника.

За результатами участі навчального закладу у конкурсах професійної майстерності з 2015 по 2020 рік центр зайняв 1 місце серед закладів професійно технічної освіти Харківської області

Учні центру прийняли участь в обласних конкурсах професійної майстерності.

Стали переможцями :

Подкручний Антон
з професії «Продавець продовольчих товарів»

Осаулко Валерія
з професії «Агент з організації туризму»

Досягнення на всеукраїнському рівні:

  • 1 місце з професії продавець продовольчих товарів (2012)
  • 6 місце кондитер (2017)

Надаючи велику увагу конкурсам професійної майстерності, як формі підвищення рівня кваліфікації учнів, до плану роботи центру на наступний навчальний рік внесені конкурси професійної майстерності з таких професій:

– кухар;

– перукар;

– бармен.

Оговорені умови проведення конкурсів та коло учасників.

 

Конкурс професійної майстерності серед учнів проводяться з метою підвищення якості професійної майстерності, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів.

32

Основними завданнями конкурсів є:

–       стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді;

–       розвиток творчих здібностей обдарованих дітей;

–       моніторинг рівня професійної підготовки учнів центру;

–       підвищення рівня викладання спеціальних дисциплін, фахової підготовки учнів;

–       формування команд для участі в міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах.

ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар»

            11 квітня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар».

            У конкурсі взяло участь 22 ЗП(ПТ)О. Конкурс проходив у 2 тура (теоретичний та практичний).

            1 місце посіла наша учениця – Будянська Анастасія (гр.11), яку підготувала майстер виробничого навчання – Піцан Юлія Володимирівна.

ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Офіціант»

24 квітня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О області із професії «Офіціант».

У Конкурсі взяли участь 6 учнів ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, які стали переможцями I (внутрішньоучилищного) етапу.

Конкурс складався із теоретичного і практичного турів.

Наша учениця Муравйова Катерина – посіла 3 місце та отримала сертифікат учасника.

За результатами участі навчального закладу у конкурсах професійної майстерності з 2015 по 2020 рік центр зайняв 1 місце серед закладів професійно технічної освіти Харківської області

Продавець продовольчих товарів  Агент з організації туризму

Кондитер

Перукар

Кухар

Учні центру прийняли участь в обласних конкурсах професійної майстерності.

Стали переможцями :

Подкручний-Антон-з-професії-«Продавець-продовольчих-товарів» Осаулко-Валерія-з-професії-«Агент-з-організації-туризму»

Подкручний Антон

з професії «Продавець продовольчих товарів»

Осаулко Валерія

з професії «Агент з організації туризму»

к

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Будянська Анастасія

з професії «Кухар»

Досягнення на всеукраїнському рівні:

  • 1 місце з професії продавець продовольчих товарів (2012)
  • 6 місце кондитер (2017)

 

 

 

1384166307_konkurs

Надаючи велику увагу конкурсам професійної майстерності, як формі підвищення рівня кваліфікації учнів, до плану роботи центру на наступний навчальний рік внесені конкурси професійної майстерності з таких професій:

– кухар;

– перукар;

– бармен.

Оговорені умови проведення конкурсів та коло учасників.