Конкурси професійної майстерності
Конкурс професійної майстерності серед учнів проводяться з метою підвищення якості професійної майстерності, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів.
Основними завданнями конкурсів є:
– стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді;
– розвиток творчих здібностей обдарованих дітей;
– моніторинг рівня професійної підготовки учнів центру;
– підвищення рівня викладання спеціальних дисциплін, фахової підготовки учнів;
– формування команд для участі в міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах.
ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар»
11 квітня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар».
У конкурсі взяло участь 22 ЗП(ПТ)О. Конкурс проходив у 2 тура (теоретичний та практичний).
1 місце посіла наша учениця – Будянська Анастасія (гр.11), яку підготувала майстер виробничого навчання – Піцан Юлія Володимирівна.
ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Офіціант»
24 квітня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О області із професії «Офіціант».
У Конкурсі взяли участь 6 учнів ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, які стали переможцями I (внутрішньоучилищного) етапу.
Конкурс складався із теоретичного і практичного турів.
Наша учениця Муравйова Катерина – посіла 3 місце та отримала сертифікат учасника.
За результатами участі навчального закладу у конкурсах професійної майстерності з 2015 по 2020 рік центр зайняв 1 місце серед закладів професійно технічної освіти Харківської області
Учні центру прийняли участь в обласних конкурсах професійної майстерності.
Стали переможцями :
Подкручний Антон
з професії «Продавець продовольчих товарів»
Осаулко Валерія
з професії «Агент з організації туризму»
Досягнення на всеукраїнському рівні:
- 1 місце з професії продавець продовольчих товарів (2012)
- 6 місце кондитер (2017)
Надаючи велику увагу конкурсам професійної майстерності, як формі підвищення рівня кваліфікації учнів, до плану роботи центру на наступний навчальний рік внесені конкурси професійної майстерності з таких професій:
– кухар;
– перукар;
– бармен.
Оговорені умови проведення конкурсів та коло учасників.
Конкурс професійної майстерності серед учнів проводяться з метою підвищення якості професійної майстерності, посилення інтересу до поглибленого вивчення предметів професійно-теоретичної підготовки і оволодіння навичками трудових прийомів.
Основними завданнями конкурсів є:
– стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді;
– розвиток творчих здібностей обдарованих дітей;
– моніторинг рівня професійної підготовки учнів центру;
– підвищення рівня викладання спеціальних дисциплін, фахової підготовки учнів;
– формування команд для участі в міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах.
ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар»
11 квітня 2019 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Кухар».
У конкурсі взяло участь 22 ЗП(ПТ)О. Конкурс проходив у 2 тура (теоретичний та практичний).
1 місце посіла наша учениця – Будянська Анастасія (гр.11), яку підготувала майстер виробничого навчання – Піцан Юлія Володимирівна.
ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із професії «Офіціант»
24 квітня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О області із професії «Офіціант».
У Конкурсі взяли участь 6 учнів ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, які стали переможцями I (внутрішньоучилищного) етапу.
Конкурс складався із теоретичного і практичного турів.
Наша учениця Муравйова Катерина – посіла 3 місце та отримала сертифікат учасника.
За результатами участі навчального закладу у конкурсах професійної майстерності з 2015 по 2020 рік центр зайняв 1 місце серед закладів професійно технічної освіти Харківської області
![]() |
![]() |
Продавець продовольчих товарів | Агент з організації туризму |
Учні центру прийняли участь в обласних конкурсах професійної майстерності.
Стали переможцями :
![]() |
![]() |
Подкручний Антон з професії «Продавець продовольчих товарів» |
Осаулко Валерія з професії «Агент з організації туризму» |
Будянська Анастасія
з професії «Кухар»
Досягнення на всеукраїнському рівні:
- 1 місце з професії продавець продовольчих товарів (2012)
- 6 місце кондитер (2017)
Надаючи велику увагу конкурсам професійної майстерності, як формі підвищення рівня кваліфікації учнів, до плану роботи центру на наступний навчальний рік внесені конкурси професійної майстерності з таких професій:
– кухар;
– перукар;
– бармен.
Оговорені умови проведення конкурсів та коло учасників.