Анонси

 – З 25 січня розпочався навчальний процес за змішаною формою навчання. Теоретичне навчання – очне, виробниче навчання та виробнича практика – на підприємствах.

 – З 1 лютого розпочинається реєстрація на ЗНО – 2021:

Вам потрібно після 1 лютого 2021 року ввести реєстраційні дані до сервісу «Зареєструватися» на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) testportal.gov.ua або на нашому сайті.

ЗАУВАЖТЕ, ЩО ОДНИМ З ПЕРШИХ КРОКІВ Є ОБРАННЯ КАТЕГОРІЇ ОСОБИ

  1. Якщо Ви у 2021 році завершуєте навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо), ваша категорія «Випускник закладів загальної середньої освіти 2021 року».
  1. Якщо Ви є учнем (студентом, слухачем) закладів професійної (професійно-технічної) освіти і здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту, ваша категорія «Учень (слухач) закладів професійної (професійно-технічної) освіти».

– Відмічається зростання уваги за останній місяць до навчального закладу з боку випускників шкіл і їх батьків. Висловлюється бажання ознайомитися з умовами навчання та вступу до центру

Згідно, досліджень багатьох державних та громадських інституцій у зв’язку з пандемією «COVID-19» змінився запит ринку праці на робочі професії.

На підставі цих досліджень сформовано 30-ть найбільш затребуваних професій.

У першій десятці професій нашого навчального закладу:

-продавець;

-офіціант;

-бармен;

-касир;

Великий попит ринок праці проявляє до професії «Кур’єр», чого не було раніше.

В умовах «COVID-19» відмічається великий запит на робітників з професій:

-зварювальник на автоматичних та напівавтоматичних машинах. Рихтувальник кузовів;

-зварювальник ручного зварювання;

-монтажник санітарно-технічних систем та обладнань;

-електромонтажник пожежної сигналізації;

Роботодавці гарантують заробітну плату вище середнього рівня та соціальний пакет.

Вище зазначені професії входять до переліку за яким центр здійснює професійну підготовку.

 

Опубліковано 27 Jan 2012 в 8:32 am. Рубрика: Слайдер.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Коментарі і пінг поки що закриті.

Коментарі закриті.