Міжнародна співпраця

Мета:

  • вивчення досвіду підготовки з професій «Кухар», «Кухар. Кондитер», «Офіціант. Бармен», «Агент з організації туризму», «Організатор туристичної діяльності»;
  • інформаційний обмін новітніми педагогічними технологіями;
  • стажування за кордоном;
  • співпраця з радою міжнародних експертів;
  • проходження обмінної виробничої практики.

 Партнери:

Центр веде активну міжнародну роботу, зокрема співпрацює з навчальними закладами Польщі, Чехії, Словаччини, Білорусі, Німеччини.

Форми співпраці:

Форми співпраці є різноманітними: проводяться спільні майстер-класи, семінари, уроки виробничої діяльності за професійним спрямуванням «Ресторанна справа», «Туризм», «Банківська справа» та ін.; здійснюється обмін делегаціями.

План заходів по розвитку міжнародних зв’язків на 2018 рік

  1. Поновити дружні зв’язки з гастрономічною школою м. Бідгощ Республіки Польші .

Строк виконання: 1 півріччя 2018 року.

  1. Провести організаційно-методичні заходи по участі в міжнародному проекті «Людина і світ» Німеччина.

Строк виконання: протягом року.

  1. Провести науково-практичну конференцію на тему «Дуальна система професійного навчання. З досвіду професійних закладів Німеччини, Чехії і Словеччини».

Строк виконання: листопад 2018 року.

  1. Завершення створення картотеки методичних матеріалів по вивченню зарубіжного досвіду професійного навчання молоді за короткостроковими програмами.

Строк виконання: травень-червень 2018 року.

Опубліковано 27 Jan 2012 в 8:32 am. Рубрика: Слайдер.
Ви можете слідкувати за відповідями до цього запису через RSS.
Коментарі і пінг поки що закриті.

Коментарі закриті.